Horloges, Ringen, Oorringen, Hangers & meer

Bij John Gladwell hebben we een uitgebreide collectie sieraden en horloges. In zeer verschillende prijsklassen is er voor ieder de mogelijkheid een mooi sieraad of horloge te bemachtigen.

Er is eenĀ  grote diversiteit aan horloges beschikbaar in verschillende prijsklassen. Met merken als Alfex, Christina, M&M Germany (volledige collectie bekijken), TechnoMarine (volledige collectie bekijken) en Vendoux. Maar wij zijnĀ  ook in staat exclusievere merken te leveren. Denk hierbij aan Breitling (volledige collectie bekijken), Rolex (volledige collectie bekijken), Cartier (volledige collectie bekijken) en IWC. Ook hebben we af en toe mooie occasions te koop.

Er is een rijke collectie aan ringen en armbanden van veel verschillende merken als TiSento, Bronzallure, ZilGold, Sif Jakobs, Stones in Style, Minitials, Blush, Nomination en Moments. Maar ook duurdere merken als Alcoro (volledige collectie bekijken) en & Ligne Vendome. De keuze in materiaal is zeer divers, geelgoud, rosegoud, zilver, edelstaal, leder. Ook hebben we een eigen huismerk met onze eigen creaties.